HÍRLEVÉL

Inkubátorház
inku2
Klímapark

Basic CMYK

Kisbíró

Megjelent számok

Szerkesztő

Pro Pócsmegyer Kft

Hirdetés feladása

Rendezvényközpontban

vagy

kisbiro@pocsmegyer.hu

2017 Pócsmegyer, Hunyadi u. 6.

Hirdetési árak: letölthető itt

Lapzárta: minden hónap 15-e

Számláló

Egyedi

Oldalak|Találat |Egyedi

  • Utolsó 24 óra: 193
  • Utolsó 7 nap: 982
  • Utolsó 30 nap: 3,434
  • Bejelentkezve: 4

kép2

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Pócsmegyer község területén a szennyvízelvezetés és -tisztítás szolgáltatás elválasztott rendszerű szennyvízelvezető művel valósul meg, mely kapacitásából és technológiájából adódóan kizárólag háztartási és előtisztított ipari szennyvíz befogadására, elvezetésére és megtisztítására alkalmas. Esővíz közcsatorna-hálózatba juttatása nagyobb esőzések alkalmával a szennyvíztisztító mű túlterhelését és károsodását, alacsonyabban fekvő területek elöntését, a szennyvízelvezetés és -tisztítás költségeinek növekedését okozhatja.

A szennyvízelvezető mű biztonságos üzemeltetése közös érdekünk, ezért tisztelettel kérjük felhasználóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy az ingatlanukon összegyűlő csapadékvizek elvezetése szabályosan, a szennyvízelvezető törzshálózattól teljes mértékben elkülönítve történjen.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 85.§ (5) szerint elválasztott rendszerű szennyvízelvezető műbe csapadékvizet juttatni tilos.

Társaságunk a közcsatorna-hálózat biztonságos üzemeltetése érdekében a szennyvízelvezető törzshálózaton rendszeresen végez ellenőrzéseket, melyek kiterjednek az illegális csapadékvíz-bebocsátások kiszűrésére is. A Fővárosi Vízművek Zrt. a csapadékvíz közcsatornába juttatása esetében jogosult a kétszeri felszólítást követően az 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 6. melléklet szerint számított bevezetett csapadékvíz-mennyiség után, a mindenkor érvényes szennyvízelvezetési díj kétszeres mértékét kiszámlázni, a szabálytalan esetekről az illetékes hatóságokat értesíteni és náluk szabálysértési eljárást kezdeményezni.

Bízunk benne, hogy Ön is szabályosan veszi igénybe a szennyvízelvezetés és -tisztítás szolgáltatásunkat. Ha ebben nem biztos, kérjük, mielőbb ellenőrizze esővíz-elvezető rendszerét és házi szennyvízhálózatát. Szabálytalanság észlelése esetén szíveskedjen annak megszűntetéséről haladéktalanul gondoskodni.

Felhívásunkkal kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket a Vízvonal 06-40 247 247-es telefonszámán várjuk. A fentiekről bővebb tájékoztatás ide kattintva is elérhető.

Segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Tisztelettel

 

Fővárosi Vízművek Zrt.

PRK rendezvények

AKCIÓ!

Kövesdi K. jegyár 1.000.-Ft

Szemétszállitás

zöld híd

Szállítási időpontok

Tájékoztatás üdülőtulajdonosoknak 2017

Zsák értékesítési pontok

Adatbejelentő szüneteltetéshez

 Biohulladék elszállítás:

április 1 –  november 30

Kapcsolattartó:
Geréné Unterwéger Erzsébet
06-40-201-026

ugyfelszolgalat@zoldhid.hu