Lakossági Tájékoztató!

A Pócsmegyer és Leányfalu közötti komp közlekedéssel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk a Tisztelt lakosságot tájékoztatni.

Pócsmegyer Község Önkormányzata tartja magát a Peiker és Társai Kft.-vel megkötött üzemeltetési szerződésben foglaltakhoz. Ennek megfelelően kíván a jövőben is eljárni.

A szolgáltató által tett valótlan lakossági tájékoztatással kapcsolatban fontosnak tartja az önkormányzat megjegyezni a következőket:

Az üzemeltetési szerződés alapján a szolgáltató menetrendet kizárólag az önkormányzat hozzájárulásával módosíthat, ilyen irányú hozzájárulást az Önkormányzat a szolgáltató által tervezett menetrend módosításhoz nem adott és nem is kíván adni,

A szolgáltató tavalyi év folyamán képviselő-testületi ülésen nyilatkozott arról, hogy nyereséges cégként üzemel, ennek okán az Önkormányzat működését támogatni nem kívánja.

Végezetül tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot arról, hogy elégtelen szolgáltatás esetén az Önkormányzat haladéktalanul megteszi a szükséges lépéseket a szolgáltatóval szemben. Kérem fentiek szíves tudomásul vételét, valamint türelmüket a kialakult helyzet mielőbbi rendezéséig.

Tisztelttel:

Németh Miklós

 polgármester

Rendezvényközpont

Pócsmegyer, Kossuth u. 27

tel: 26/200-013

email:prk@pocsmegyer.hu

Székhelyszolgáltatás

Terembérlés, irodai szolgáltatás

Könyvtár

Szemétszállitás

zöld híd

Szállítási időpontok

Tájékoztatás üdülőtulajdonosoknak 2017

Zsák értékesítési pontok

Adatbejelentő szüneteltetéshez

 Biohulladék elszállítás:

április 1 –  november 30

Kapcsolattartó:
Geréné Unterwéger Erzsébet
06-40-201-026

ugyfelszolgalat@zoldhid.hu

Fővárosi Vízművek