Kérjük, vegyen Ön is részt Pócsmegyer Településképi Arculati Kézikönyvének összeállításában!

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket és az érintett partnereket, hogy Pócsmegyer Község Önkormányzata megkezdte Pócsmegyer Településképi Arculati Kézikönyvének

(TAK) készítését.

Az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – az előzetes tájékoztatási szakasz dokumentációját közzétette a  Pócsmegyeri Kisbíróban, a pocsmegyer.hu honlapon, valamint Pócsmegyer Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala hirdetőtábláján. (2017 Pócsmegyer Hunyadi u. 6. )

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság és a civilek aktív részvételére! Kérem, hogy a MELLÉKELT KÉRDŐÍV kitöltésével mondja el véleményét és evvel segítse a munkánkat.

Köszönjük közreműködését!

Pócsmegyer Község Önkormányzata

 

KÉRDŐÍV Pócsmegyer Településképi Arculati Kézikönyvéhez

https://www.survio.com/survey/d/S0E0X3Q4P0P0O8F1G

 

Településképi Arculati Kézikönyv

Állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát!

Hogyan látták elődeink hogyan látjuk ma?

Pócsmegyer község önkormányzata a törvényi előírásoknak megfelelően a helyi lakosok aktív bevonásával szándékozik elkészíteni Településképi Arculati Kézikönyvét és megalkotni Településképi rendeletét.

Kérjük Ön is segítse munkánkat, állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát! Dokumentáljuk együtt településünk egykori és mai kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva a településkép védelmét és segítve a Településképi Arculati Kézikönyv megszületését.

Vajon mi az, amitől megdobbant a szíve felmenőinknek, amikor hazaérkeztek? Mi az, ami ebből megmaradt számunkra, és mi az, ami mára már csak a lehetett volna világa? És mi az, amit még unokáink is látni fognak? 

Keressen a családi albumokban régi fényképeket, képeslapokat, újságcikkeket Pócsmegyer közigazgatási területéről és küldje el nekünk!

Mit jelent Önnek a mai település? Mi az, amitől megdobban a szíve, amikor hazaér? Mi az, ami Önnek Pócsmegyert, Surányt, a tágabb otthont jelenti?  Egy ház, egy kerítés, a táj, egy kedves építészeti részlet?

Készítsen róla fotókat és ossza meg velünk!

A térképen is beazonosítható címmel ellátott, fotókat, vagy beszkennelt képeket a foepitesz@tahitotfalu.hu e-mail címre várjuk. A beküldött anyagokat a beküldő nevével együtt a honlapon folyamatosan közzétesszük.

Könyvtár

augusztus 4-től 15-ig szabadság miatt zárva


Pócsmegyer Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 54/2017. (IV.27.} Ök.sz. határozatával úgy döntött, hogy a Könyvtárat Karinthy Ferencről nevezi el.

Pázsit-tó

A víz minősége az ÁNTSZ jegyzőkönyve szerint megfelelő. A vízen megjelenő sárgás elszíneződést a part melletti fák termése és a meleg időjárás okozza, ez az egészségre ártalmatlan.

Az esztétikai látványra való tekintettel az üzemeltető úgy döntött, hogy 2017. augusztus 18. 12.00 órától, a belépés díjtalan.

A Pázsit területét mindenki csak saját felelősségére használhatja!


A büfé augusztus 27-ig üzemel!

Nyitva tartás:

Minden nap 10.00 – 19.00 óra

Fővárosi Vízművek
Szemétszállitás

zöld híd

Szállítási időpontok

Tájékoztatás üdülőtulajdonosoknak 2017

Zsák értékesítési pontok

Adatbejelentő szüneteltetéshez

 Biohulladék elszállítás:

április 1 –  november 30

Kapcsolattartó:
Geréné Unterwéger Erzsébet
06-40-201-026

ugyfelszolgalat@zoldhid.hu

HÍRLEVÉL