Állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát!

Hogyan látták elődeink hogyan látjuk ma?

Pócsmegyer község önkormányzata a törvényi előírásoknak megfelelően a helyi lakosok aktív bevonásával szándékozik elkészíteni Településképi Arculati Kézikönyvét és megalkotni Településképi rendeletét.

Kérjük Ön is segítse munkánkat, állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát! Dokumentáljuk együtt településünk egykori és mai kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva a településkép védelmét és segítve a Településképi Arculati Kézikönyv megszületését.

Vajon mi az, amitől megdobbant a szíve felmenőinknek, amikor hazaérkeztek? Mi az, ami ebből megmaradt számunkra, és mi az, ami mára már csak a lehetett volna világa? És mi az, amit még unokáink is látni fognak? 

Keressen a családi albumokban régi fényképeket, képeslapokat, újságcikkeket Pócsmegyer közigazgatási területéről és küldje el nekünk!

Mit jelent Önnek a mai település? Mi az, amitől megdobban a szíve, amikor hazaér? Mi az, ami Önnek Pócsmegyert, Surányt, a tágabb otthont jelenti?  Egy ház, egy kerítés, a táj, egy kedves építészeti részlet?

Készítsen róla fotókat és ossza meg velünk!

A térképen is beazonosítható címmel ellátott, fotókat, vagy beszkennelt képeket a foepitesz@tahitotfalu.hu e-mail címre várjuk. A beküldött anyagokat a beküldő nevével együtt a honlapon folyamatosan közzétesszük.

Könyvtár
Pázsit-tó

NYITÁS: 2017.05.01

Nyitva tartás


HÍRLEVÉL

Fővárosi Vízművek
Számláló

Egyedi

Oldalak|Találat |Egyedi

  • Utolsó 24 óra: 218
  • Utolsó 7 nap: 1,098
  • Utolsó 30 nap: 3,622
  • Bejelentkezve: 4